Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycke och smak skiljer oss åt


Siden sammet trasa lump

Vad som är 

siden och sammet 

för någon;

kan vara

trasa och lump

för  en annan

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-13 12:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra skrivet!
Man kan känna sig / vara
Trasig o lumpen
Inuti.och se ut
Som siden,sammet
Utanpå.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP