Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norr öster väster söder upp vänster höger ned ett två ett två i led


Teskedsungen








Bokstavsbarnet ritar bokstäver som tågvagnar som rusar genom tunnlar av öron.
teskedsungen provar matsked
glasungen går sönder och blir tio stycken skärvor som blänker





Solen går i moln




Prosa av Lars Gullberg
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-13 14:03



Bookmark and Share


  Veven
så snyggt!
2014-12-15

  i af apa
oh, så fint...!!
2014-12-14

  kerstin skriver VIP
bräckligt letar sig orden genom, vart och ett fint avvägt. glasungen. ja. den var fin.
2014-12-13

  aol
Gillas så fin prosa
2014-12-13

  Katinka VIP
Väldigt bra. Blir bara bättre ju mer jag läser och tänker..
2014-12-13

  Stefan Albrektsson
Jag kan inte sätta fingret på det... men det är alldeles lysande och träffar djupt med sin avväpnande skörhet. Toppklass!
2014-12-13

  Nanna X
nu kom den fram igen
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg