Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser ut som spökskepp i det dunkla skenet så tyst om dagen som på natten


Natten på månen har inga gatlyktor


Natten på månen har inga gatlyktor
det behövs inte
tror vi
men på andra sidan får gatorna aldrig ljus

Så går de i sin sömnlöshet
nedför sina kinder och lägger sej på varandras bröst
och hör ett hjärta slå

Känner någonting varmt och ömt
så som stjärnors ljus bortom
försöker lysa upp

att ingenting är meningslöst
ingenting



(C) Lars Martin Gullberg

Poet
slocknad eldsjäl
och Världsvän




Prosa av Lars Gullberg
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-13 15:09



Bookmark and Share


  Nanna X
trösterika ord. jag tror eldsjälen din tänds igen...
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg