Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd
för att skada
dina sköra saker

Rädd
för att repa
dina rena rutor

Rädd
för att smutsa
din stiliga stass

Aldrig
får jag
vara i ditt rum

Aldrig
får jag
se vem du är

Aldrig
får jag
komma dig nära




Fri vers av Filifjonkan
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-13 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan