Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att trolla

Tidlöst underblå skyfall
Dragningskraft uppåt
Leende dårar kallar
På raketer. Bort

Maran förhäxar inte mig
Nattens okronologi
Är numera min att kategorisera
Likt min egen=
Jesusbarnet
Namaste.


Djävulen utguter
Ingentinget

Vad gör det mig
När alltet är här

Mitt universum


-Du känner mig.




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 23:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mäktighet i Denna Dikt
att betänka!
Hög skaldekonst!!
:)
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning