Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite om världen

Först måste man ut och leva i världen och klara sig i världen. Sen när man tror hur världen fungerar så ska man börja studera om världen. När man börjat förstå den världen så ska man börja studera alla skolämnena för att förstå världen. När man förstår den världen så måste man ge sig in i den politiska världen för att förstå världen. Sen när man förstår den välden så måste man se sig om i den undre världen. Sen bör man lära känna det som inte syns i världen och som inte nödvändigtvis kommer från denna världen. Om man kommer så långt så öppnar sig världen.




Fri vers av små tankar
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-12-14 18:23



Bookmark and Share


  små tankar
Det beror på vilken syn man har på gud.Men du har definitivt en poäng.
2014-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag gav mig in i den politiska världen på sjuttiotalet. Visst, jag fick en del kunskap. Den ska inte förringas. Men den viktigaste kunskapen kom till mig i form av Guds Ord 1984.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar