Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära får du inte vara

med motvillighet
ökar pulsen
i takt med
osäkerheten

kan det vara möjligt
att du där på andra sidan bordet
avsiktligt betraktar mig?

kan det faktiskt vara så
att du alstrade
ett brett leende
riktat
hitåt?

vilka syften har du egentligen
du människa på andra sidan bordet
vill du med ditt leende
pressa fram
osäkerheten

eller är det jag som själv
ger dig tillåtelsen
att se mig
?




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-14 18:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
återigen
skriver du själens upplevelser
varsamt med en vacker stämma

ja
jag håller med Petter Rost

tack att du skriver
2014-12-19

  petter rost
En inträngande, känslig betraktelse av ett kanske-möte med en annan människa, på andra sidan bordet, och en mycket skarp förskjutning av subjekt och objekt i den här positionen. Detta är verklighet - jag hoppas du skriver vidare!
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP