Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Specialdemokraterna

Göran Persson manar i dag socialdemokraterna att gå samman med moderaterna.

I så fall kommer det säkert att bildas ännu ett nytt parti:

Specialdemokraterna




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-14 21:31



Bookmark and Share


  Connie
Haha, denna var riktigt bra ;)
2014-12-16

    ej medlem längre
Snart blir man inte förvånad för någonting. Undrar vad de sysslar med däruppe...
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP