Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min hustru


Lilla älva

Säg får jag vila
under din vinge
min fina lilla älva,

Säg, får jag det?

Så kan vi åldras
där i skuggan,
och när lågan skälva

Är det vi i evighet




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-14 23:29



Bookmark and Share


  Eliza-69
Åh så fint
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar