Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken natt

Natten är vaken

December kom fort igen

Sov när du gick




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-15 01:33



Bookmark and Share


  aol
Gillas fin haiku vännen
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej