Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överskriftslös I

Självmant följer vi strömmen

Går efter med stora kliv

Frivilligt dödar vi drömmen

Och tillslut våra liv




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 223 gånger
Publicerad 2014-12-15 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen