Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheter sedan

Jag ser dina ögon ibland

Du, min vackra hjärter dam

Möter mina blickar

tar emot min kram.

Men nu hatar jag dig ibland

När jag lyssnar till din röst

För då minns jag varför

Det bran i mitt bröst –




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 307 gånger
Publicerad 2014-12-15 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen