Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google


Bara nu

 

Bara nu är det vi

sen är vi förflutet

det som var

skälvande ögonblick

 

ångan av stunden

har lättat

blivit moln

som glider bort

 i horisonten

 

bara nu




Fri vers av Undine
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-15 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömskt och himmelens vackert!

<3
2014-12-18

  Cathrin M
Vackert!
2014-12-16

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-12-15

    ej medlem längre
Fint!
2014-12-15

    ej medlem längre
Vackra kloka ord.
2014-12-15

  Ronny Berk
så vackert i bild och poesi, ja !
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine