Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelse

om det är sant att när det regnar,
är det änglarna som gråter
för att en levande varelse har
gjort någon annan levande varelse illa,


då borde det alltid regna.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-04-07 16:05



Bookmark and Share


    NoMi F
Kloka ord och tankar
Håller med dig då
borde det regna jämt
Fint skrivet
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag