Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka är Dina koordinater

Så nära oavsett hur långt ifrån du är
Du kan inte få mer från mitt hjärta
Ingen annan frågar efter det heller.
Inte på samma sätt som du
Alla dessa ord jag inte kan säga.
Min bubbla bara växer och växer.

Tro mig, jag letar efter dig
Tro mig, jag skall finna dig till slut.
Mitt öppna sinne är en annan uppfattning
Ingenting jag gör något åt nu.




Fri vers av Henning Hson
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-15 21:24



Bookmark and Share


  Zandor
Det är viktigt att det finns två kön och att man tillhör endera könet.......
2016-03-30

  Lena Själsöga Keijser
berörande
längtan
2014-12-18

  WyS VIP
18.35 /16.32



2014-12-17

    Bo Malte
en bildlig längtan som känns väldigt påtaglig...bravo!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson