Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


Kommunikation






epoch said:


Denna sida har några problem

signs of language


Logga in

#@
sudo unable to resolve host

nutshell

sudo apt-get update

Like!

koder och flikar
ordnar
sorterar
gör oss alla
till skribenter
prosaister
skapare

delaktiga?

user driven development
open source

common property
vem gör anspråk
hur görs anspråk

kunskapsanspråk

på det delade

anspråk
anföra
tala för

att hävda
är att äga

Like!

#collective
tankestruktur
skapas
i det gemensamma
rumsliga
finns dess

? ursprung
? referenser

wiki/Special: Slumpsida/#/random

Masdevalia veligera

? Källor
? Externa länkar

Läs på ett annat språk

Jag vill

Bevaka denna sida




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-16 15:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dagens kommunikation är helt annorlunda jämfört med förr...
här fick man tänka mycket...
2014-12-19

  Åse Tropp VIP
Inser att ditt riktmärke syftar på det onödiga!
2014-12-17

  Li-Lo
Behöver fundera på varför jag tycker om den här... Och googla lite för att förstå. Mer eller bredare... ;-) Tack
2014-12-16

  KYREUS of Sweden
"MODERNA TIDER"
aka urk
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP