Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande änglar.

Lysande stjärnor får kristaller att blänka.
En frisk kyla binder in sommaren.
Nakna träd fryser.
Bäckens ljud tystnar.
Det är våren som spelar naturens melodi.




Fri vers av Henning Hson
Läst 487 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-16 17:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivett om vårens melodi!
2016-05-02

    Bo Malte
majbrasans muntra knastranden gör hjärtat gott! lovsjung om än på backe klar. uppgång ger samlad styrka och bredd! bravo
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Det är vackert.
2016-04-07

  Zandor
Ja jag håller med. Man känner sig lätt om foten och andas tillförsikt. Hanen vilar på osaltat underlag likt den ystre ekorren som hoppar från gren till gren.
Alltid en fröjd att göra dina alster närvaro.
Tack //Zandor
2016-03-10

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om denna ordmedaljong
2015-01-13

  Nimbus VIP
En vacker dikt som är välskriven.. Bra jobbat!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson