Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålighet

Myllret skingrar dina andetag,
Såsom tiden skingrar mina.
Jag blinkar och du är här;
din smak på min tunga,
närheten av din varma hud.
Jag stänger ögonen och ljuden försvinner.
Du rycker mig ur dvalan,
För att inse att jag drunknat.

Luften skingrar mina ord
Och sarkasmen skingrar allvaret.
Vi kastar stjärnorna,
Vänder ut och in på dagarna.
Din smak på mina fingrar,
Tomheten i din blick.
Jag rycker och drar.
Du fortsätter att ge allt du har.
Mer, mer,
Mer.


Jag svämmar över,
Men det finns inget kvar.




Fri vers av södernatt
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-16 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

södernatt