Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rekommenderas inte!


Gräsligt!

En bonde, nå'n mil ifrån Sveg
var deppig och kände sig seg,
försökte bli pigg
och fyllde en cigg
med hemodlat gräs från sin teg.




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-16 21:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bra limerick med uppiggande innehåll, ja !
2015-01-08

  Ronny Berk
bra limerick med uppiggande innehåll, ja !
2015-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack för Limerick av Dig
snabbskrivade så rara tjej
jag tror nog
att han in drog
en egen odlad timotej
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius