Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likadant i år igen...


Knack, knack...



julen knackar på

julfrid är inte självklar

saknaden växer




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 767 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-16 21:24



Bookmark and Share


  AjBi
Du finns i mina tankar... @->----
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du förmedlar sorgen och saknaden!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson