Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19


dina blickar
ger

*SMACK*

käftsmällar smeker

mig mot förbannat jävla inbilska

utflykter


din kompis ögon är som två pisshål i snön

snälla, se till att jag kommer hem

vi ser efter varann eller hur?




Övriga genrer av ing
Läst 345 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-16 21:39



Bookmark and Share


  Connie
Sköna vibbar! Gillar den här lite förbjudna känslan!
2014-12-25

  Hestia VIP
Jag tänker: Utlämnad på gränsen… i känslan av käftsmällar som smeker…sköna ord.
2014-12-17

  i af apa
käftsmällar
käftrakt

pisshål i snön...

vad poesi kan ge
starka bilder &
blodsmak i munn..
2014-12-17

    ej medlem längre
ett stycke våld
trots att det är,
grönt
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing