Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och fiskargumman står kvar... =)


Jag ville vakna med dej...


Jag ville vakna
Med dej bredvid
I din varma famn
Med din mjuka röst
Viskande ord
I mitt öra
Jag ville känna
Din varma kropp
Mot min
När jag vaknade
Julaftons morgon

Som den allra vackraste
Av julklappar
Ville jag öppna
Dina ögon
Få se dina vackra gröna
Se in i mina blå

Som det finaste paket
Som min julklapp
Ville jag öppna dig
Ta av allt
Se vad du har
Känna allt som är du
Med mjuka händer
Äntligen få veta
Efter alla dagar
Av längtan

Jag ville vakna så
I julens tid
När drömmarna levde
Ville jag ingenting annat ha

Än dej...



TT

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 409 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-17 14:21



Bookmark and Share


  wildah
Så mjukt och varmt!
2014-12-23

    bittemi VIP
Tänk att få en sådan vacker önskan uppfylld!
2014-12-18

  Nina Nightwish
Underbar text! En sån längtan!
2014-12-18

    ej medlem längre
Mycket fina tankar.
2014-12-18

  Maria Sundelin VIP
Vacker
2014-12-18

  WyS VIP
Vacker!
2014-12-18

  Maiah VIP
Det är så berörande och vackert
2014-12-17

  Coldasice VIP
Så vackert! Hoppas du får din önskan uppfylld..
2014-12-17

    ej medlem längre
Julen är alla önskningars tid....tack för en fin och mjuk text.

2014-12-17

  Berth
Vem skulle inte vilja det?
2014-12-17

  Rise Little One
Hoppas att din fina önskning går i blom...
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT