Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en låttext. Här är låten: https://www.youtube.com/watch?v=_deawr8fu98&feature=youtu.be


Spöken

Vad det verkar, vad det verkar som
Vet jag inget, det vet jag ingenting om
Bara känslan själv är mitt vittne nu

Ni kan kalla, ni kan kalla mig sjuk
Jag har tagit, jag har tagit mig ut
Ur det fängelse som vi föddes i

Ingen ser dig som jag gör
Ingen hör dig som jag hör
Ingen förstår, ingen alls
Ingen har sett oss i vår kamp
Hur vi tog spottloskor och tramp
Hur vi fördes bakom ljuset men kom starkare igen

Vi ska svepa över gatorna här
Vi ska lägga frosten i deras själ
Bara känslan själv är ett vittne nu

Dom kan springa, dom kan fly i panik
Som det ekar, ett skräckslaget skrik
Från det fängelse dom målat in sig i

Ingen ser dig som jag gör
Ingen hör dig som jag hör
Ingen förstår, ingen alls
Ingen saknad sen vi försvann,
När vi gick i döden för varann
In mot staden stryker dimman och där ska vi gå igen

Vi ska gå igen
I den oundvikliga framtiden
Vi ska gå igen
Som spöken



https://www.youtube.com/watch?v=_deawr8fu98&feature=youtu.be




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-17 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text...underbar musik!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP