Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frost

du drömmer om
att vakna utan ångesten som en tung blöt filt över bröstet

jag drömmer om
att få sova i en evighet och vakna i ett annat liv




Fri vers av insertnamehere
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-17 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere