Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I döden lever jag

Sitter ensam hemma och tankarna flödar,
med andra ord så kraschar jag.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till,
är förlorad i det totalitära kaoset igen..

Det känns som om tårarna är på väg,
jag vill bara långt bort, långt bort ifrån denna värld.
Att äntligen få ett slut på all denna smärta
är allt jag önskar.
Sorgen är för stor i denna värld,
det är inte menat att jag ska vara en del av den.

Den ändlösa smärtan inom mig tar aldrig slut,
jag vet inte vad jag ska göra eller ta vägen
för att vart jag än vänder mig så är
det totalitära kaoset där.

I döden frigörs jag,
i döden finner jag frid,
i döden lever jag.

Rebecka, du är så otroligt jävla saknad så att det finns inte,
hoppas du har det bra där du är.
Jag älskar dig..

Vila i frid
~2010/07/24~




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-12-18 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid