Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerkäbbel

Finns det någon

svensk politiker

som kan visa

nån stake

för att lysa upp

vår tillvaro

så att vi kan

få nån julefrid

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 23:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Taktiska skäl.
Just nu.Ser De om
Sitt eget Hus.Inte
Medborgarnas, tyvärr!
2014-12-19

    ej medlem längre
Det ser inte så ut!
2014-12-19

    ej medlem längre
Tveksamt Valter!
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP