Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt

Käre Pher var stolt som en tupp.

Försteman på flotten var en oerhörd ynnest och erkänsla.

Det hade aldrig hänt tidigare och Pher hade dagen till ära inköpt nya fina manchesterbyxor hos Andersson i Frufällan.

Tänk va dom andra skulle bli avundsjuka på Funningeskolan.

Ja det var i sanning något att ha i åtanke, på ålderns höst, när man sitter i gungstolen och mest plockar lite ludd ur naveln....




Fri vers av Bo Malte
Läst 499 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-19 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant att även du har en grop till navel. man brukade göra svampar till navlar fordom. men jag blev förlöst av en riktig läkare. har extra djup navel.
2016-08-23

  Zandor
Starkt med frihetspatos!
2016-06-30

  louisegirl
Bra :)
2014-12-19

  Henning Hson
Kul att Pher får vara med. Jättebra. Du växer hela tiden.../Henning (God jul förresten)
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte