Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Visarna
i dina händer
krossade
under oceanens tyngd

Grusade
har de runnit
mellan dina fingrar
som små korn
har de samlats
på stranden
där jag
väntar




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-19 13:49



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jättefint och jag gillar de svulstiga ord som målar upp bilden med starka färger" oceanens tyngd mm" och där på stranden väntar du....
Superfin känsla
2014-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-12-19

  KYREUS of Sweden
Omtyckta rader
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP