Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssar på din kind

släpp inte taget om magin
den gnistrar i luften
under stjärnor som är tre

månen full av lidelse
strålar på flingor av kärlek
landar som kyssar på din kind




Fri vers av soalf
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf