Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig man

Han fick sparken från ortens fabrik
en händelse inte alls unik
men hur skulle han över sorgen vinna
bensin och tändstickor
sen lät han det hela få brinna
det tog blott någon timma

åter en lycklig man

I ungdomen blev han kär i en kvinna
en dag såg han henne försvinna
hennes kärlek stod ej längre att finna
av sorg blev han vild
men efter ett tag ganska mild
då han hörde att hon numera var skild

åter en lycklig man

Bestulen och misshandlad blott för en telefon
i rätten sa busarna
-det var blott ett lån
De fick gå hem, rätten trodde dem
men gissa vad som hände sen
han sköt dem
en efter en

åter en lycklig man

Åldern börjar sätta sina spår
med rullator på hemmet man nu ser honom gå
Sin ungdoms kärlek träffar han här igen
fast numera heter hon Sven
Allting faller på rätt plats till slut
då han Sven puttar utför ett stup

åter en lycklig man.

Men var ligger själva sensmoralen
finns ingen
författaren är blott galen

En lycklig man




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-20 00:11



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Härlig, galen text.
2018-04-28

  aol
Så galet bra skaldat, blev glad avet, hahaha,
2017-01-06

  överlevaren VIP
Sjukt galen... men rolig, BRA!
2016-11-01

    Ingrid11
Å härliga å roliga!
2016-08-22

  Solstrale VIP
Vi är alla så glada över dina rimmade verser i min släkt. De kom till pass, inspirerade oss att ge efter för flödet. Det får vi tacka dig för! Eva & Company
2016-03-07

  Harriette
Galet :-D
2015-12-02

  Ingrid Trolle
En sann komiker har skrivit
denna otroligt roliga text.
Man kan inte sluta skratta -
den är helt sanslöst galen
och jag är lycklig!
Tack!
2015-12-01

  Lena Själsöga Keijser
så är du
vackergalen
2015-01-26

  Bodil Sandberg VIP
Och jag är lycklig!!att jag slog upp och läste den här som jag tycker är hysteriskt rolig!hahahaha tack du!
2015-01-26

  Carl Mikael Fäldt
Helt spritt språngande helskön typ!

Leve den sanna galenskapen;)
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt