Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December, din sorg är synlig

stackars december,
som är sorgligt naken.

jag känner din smärta.
onödig och tom, är du.

utan gnistrande snötäcke,
under becksvart himmel
dekorerad med stjärnor.
har du förlorat din charm.

barn och vuxna bli besvikna på dig.
du är inte dig lik, längre.

-kommer jag att bli som förr?
frågar du mig.

-kanske nästa år,
svarar jag dig.




Fri vers (Fri form) av 17år
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

17år