Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför tar så illa, när jag vet att..


Allt förändras!

Var är den av dig som snackade om kärlek och trodde på den?
Alla mina känslornas dikter kunde utantill innan jag hann säga?

Hon gick och följde min dåliga tur, skaffade sig helt nya drömmar
Men jag förbannar inte henne, för jag vet att allt i detta liv förändras

Vem är jag
För att kunna styra över någon annans liv?
Gå du är fri
Till skillnad från dig, jag varken lekte eller leker gud!!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-20 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS