Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassiska referenser kanske anses högtravande...Men så kanske jag är ganska högtravande också...


Saga

Romulus och Remus
Bröder

Av kvinna födda
Av vargar gödda

Dibarn

Romulus dödade Remus
Remus dog för Romulus

En fick en stad
En fick en grav
En blev kung
En blev stoft

Ödets svärd är kanske blint
Men det är vargen i människan
Som dödar




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 652 gånger
Publicerad 2006-04-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother