Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Villkorslöst... Min


Min son...

"Min son"

Ska få en son???

Jag ville egentligen inte veta... 

Men nog är det bra att allt är ok... 

Min älskade son håller om mig... 

 

En pratstund,  en kopp kaffe... 

Jag förstår att han längtar... 

Så gjorde jag och hans far... 

 

En vän har just mist sitt väntade barn...

Så hemskt, så orättvist, säger han... 

Ja jag förstår hans oro... 

Jag säger, jag miste ju din lillebror... 

 

Men det finns en mening,  med allt... 

Jag är så lyckligt lottad att ha dig och din syster... 

Två underbart känsliga under... 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-20 23:50



Bookmark and Share


  Maria T
visst är det små under vi får
2014-12-21

  Lars Hedlin
Vackert och kärleksfullt får mig att tänka på mina barn..kram
2014-12-21

  PersonligaSusann
Tack Angel...
De väntade samtidigt och gladde sig...
Men de är ju så unga, framtiden för sig...

2014-12-21

  Angel of love
Förstår din känsla, och väldigt fint skrivet.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann