Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi dyker i eld

när vi dyker i eld

älskar intensivt 

pärlor på din hud

så äkta de kan bli

 

rullar över kroppen 

dunstar på din hud

när vi dyker i eld

brinner bara vi 




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-21 06:53



Bookmark and Share


  Li-Lo
Precis
2014-12-22

  den nakna poeten
vilken vacker härlig rytmer med några korta få ord bygger du en hel värd Bravo romantik intensiv och vacker på en bädd av glöd
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde