Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Issues


Menopaus och aktivism
Frosseri och fascism
Frustrationer och obotlig ignorans
Ta ut svängarna i en sjuklig dans

Många begrepp i en grepplös värld
Stor är klyftan mellan överlevnad och flärd




Bunden vers (Rim) av maria kide
Läst 378 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-21 09:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intellektuell touch med samhällsengagemang! Bra!
2015-02-04

    ej medlem längre
Bra skrivet!:D
2014-12-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
med ditt du kämpar
2014-12-22

  i af apa
helt sant...
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide