Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med lite eftertänksamhet


God Jul alla !!!

Nu kommer julen iår igen och vi gläds och myser handlar och planerar och det är precis som det ska vara.. MEN min tanke iår som alla andra år går inte i det globala, utan till de barn som far illa här nära oss vanliga medmänniskors, de som har svåra problem i familjen...som inte kanske syns, men som barnen får betala dyrt ..vad kan vi göra ? Jag har ingen lösning bara ett hjärta som gråter!!! Vi kan åtminstonde ge dem en tanke mitt i julrushen och hoppas att de kommer hela ur detta.

Som sagt God Jul alla och var rädda om varandra !!!




Fri vers av ospray
Läst 324 gånger
Publicerad 2014-12-21 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray