Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


A contributing factor to life

A contributing factor to life

Is this: Just be as you are

 

Live life to the fullest

Never let go

 

For my friends and my darlings

I will always love you

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-21 13:15



Bookmark and Share


  Junia VIP
Värme och frihet och hopp
2014-12-27

    Dan Myrbeck
Agree!
2014-12-22

  Teresia Ridell
Underbart kärleksfullt. Kärleken till livet och dess storhet lyser igenom så vackert. Du sprider värme . Kram
2014-12-22

  Angel of love
Så ömt och vackert.
2014-12-22

  Anna Nickolausson
så fin och givande text så full av liv
2014-12-21

    ej medlem längre
Ja, man måste ha en grund att fly till för att vara som man är när man har ångest å deprimerad är väl inget att ha.
Men förkovran å växa i Anden ger mening å existensiell trygghet!
2014-12-21

    ej medlem längre
Mycket vackert Lars
2014-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket vackert...tack
2014-12-21

    ej medlem längre
Vackra ord.
2014-12-21

  louisegirl
Mycket fint!
2014-12-21

  Ingrid Trolle
Vackert Lars
2014-12-21

  WyS VIP
Fint ??
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin