Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det feminiserade mansmodet

Det märks att männens kläder alltmer går åt det feminina hållet. Det gäller ju även hårmodet och piercingen.

För att nämna några detaljer:

Byxor; åtsmitande, gärna lite sladdriga, urtvättade byxor och jeans.

Kavajer; nu används mest 2-hålsknäppning, och det passar bäst till kortväxta.Hur som helst påminner kavajen när den sitter på en person; om en urkramad kaviartub. Det passar inte en manskropp att kavajen helt följer kroppens linjer. Det är skillnad mot en kvinnas plagg som kan följa de kvinnliga formerna med fördel.

Tröjor; har ofta feminina detaljer, som knappar på axeln och feminina färger.

Huvjackor; huva man blir ju nästan mörkrädd. Var finns den manliga stringensen?

Kalsonger; nu finns det snart bara kortkalsonger utan gylf. Tänk så obekvämt om man måste uppsöka en urinoar på en teater eller biograf!

 

Vid Nobelfesten glänste damerna i så vackra toiletter medan herrarna fick gå i sina pingvinkostymer med fluga!

Vilken skillnad mot tidigare århundraden då männen glänste i glittrande uniformer och annan vacker utstyrsel!

 

                                                                                                                                                                                                                                                            




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Könsnormer är något positivt som jag hyllar. Det kommer jag alltid att göra.
Skillnaderna ska betonas och accentueras.
2014-12-21

    AgnesKenshin
tänkvärd text... trist för männen i hårt traditionsbundna tillställningar som Nobelfesten.

Och själv tycker jag ALLA få vara precis som de själv vill.. oberoende så kallade könsnormer. (syftar på kommentaren nedan.)
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Män ska vara män och kvinnor kvinnor.
Vad nobelpesten anbelangar ska den inte vara alls. Den stinker.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP