Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanskap

Det finns systerskap

Det finns broderskap

Men när får vi sammanskap?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-21 15:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på.
Tycker om ordet sammanskap.
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns gemenskap. I bästa fall. Men endast på sanningens grund.
2014-12-21

  Ingrid Trolle
Bra fråga
2014-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det kan man undra! Klurigt av dig.
2014-12-21

    Sefarge VIP
Kul Ord!
Motsatsen
Tiii Främlingskap?
Någonting de Politiska
Partierna skulle kunna behöva
Ibland?
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP