Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anno Domini 2015


ANNO DOMINI 2015

IRIE IRIE RAASTAFARI...
THE CHILDREN OF THE SEVENTH GENERATION
IS GOING TO SAVE JAH NATION...

AS SPRING TIME IS IN THE AIR ALL IS BEING FAIR....

INDEED WARMONGERS WERE WARNED..
GODS CHILDREN WILL CREATE THE GOLDEN AGE A NEW DAWN...
THE LION WILL PLAY WITH THE FAWN...

IN A WORLD SO INSECURE REMAIN PURE AT HEARTH..
A HEART OF GOLD WE WERE TOLD IS ALL IT TAKES TO FORGIVE MISSTAKES...

ONE LOVE IS FOR ME AND YOU GOD IS LOVE AND GOD IS TRUE...

TAKE CARE IN 2015 IT COULD BE THE GREATEST YEAR YOU HAVE EVER SEEN...




Fri vers (Spoken word/Slam) av irenecbcn
Läst 617 gånger
Publicerad 2014-12-21 17:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus är den Ende Frälsaren och det Sanna Lejonet av Juda.
Haile Selassie är död.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn