Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diffus dröm

Livet är en roman och det är jag som är romanens huvudperson.

Jag drömde att jag var på en stor fest med många deltagare.

Varför jag var där vet jag inte och jag hade inget utbyte av den.

Jag kände mig alienerad. Det verkade vara en fest för adliga.

I en paus i festen lämnade jag den med en kvinna i sällskap.

Lämnade festen; ser i andanom rubriker om folk som gjort bort sig.

Tittade in i en butik; träffade där en bekant kvinna som jag talade med.

Hon som skötte butiken kom efter mig. Hon verkade initierad om mig

och ställde frågor.

Kan drömmen handla om livets fest; som jag klivit ur och ställt mig utanför?




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-21 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP