Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägrar att ge upp

har rört vid min älskade
vet ej om det gick fram

har smörjt hans kropp
vet ej om det berört

spelar musik i natten
dansar själv på mattan

och smeker min kropp
som han skulle ha gjort

undrar om han älskat
mitt falska bröst

en av Alzheimer slagen
en av cancer tagen

vägrar att ge upp




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-22 00:47



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
starkt berörande , tack
2014-12-25

  Teresia Ridell
Sann styrka i orden som svider. Väl förmedlat !
2014-12-25

  Fredrik P. VIP

Verklighetens grymma villkor
som man ändå kan försöka
att överlevas. En dikt som
berör mig mycket!
2014-12-22

  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2014-12-22

  walborg
Stark text - välsignelse!
2014-12-22

  Eva Langrath VIP
Starkt och kärlek och viljan att leva.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington