Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för kaffet!

Vi böjer våra redan krumma ryggar

och tackar för den storstilade julgåvan

som kan innebära upp till 100.- mer

 

per månad i pension.

 

Och enligt yttrande i radion i dag

från Pensionsverket kan pensionärerna

vara glada att pensionen inte sänks

för nästa år, vilket har hänt tidigare.

Tack MASSA

 

PENSIONÄRSKASTEN

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-22 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP