Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt fastkrokad

Kavalkad i staden
I mig

Jag är berusad och i zoon
Du vet, på livet
Så där som drömmar ter sig
Fastnade i en som på barnlek i rymd och på jord


Du är på mig
Sitter som kristaller
på huden
Ljuden,


Ditt tonfall breder sig likt en stor filt
Hemma, borta


Avstånd blott en idè




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-22 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning