Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtens förvandling genom åren

När en gosse är liten

tror han på tomten

När han blir gammal

är han tomten

 

(Denna text har varit i säck innan den kom i tomtepåsen)




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP