Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengars väldoft

Pengar luktar inte, sägs det

men för den som har

så sprider de ändå 

en angenäm väldoft




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 14:37



Bookmark and Share


  Connie
I vår tid spenderar vi mer pengar, men njuter mindre.
2014-12-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2014-12-23

    ej medlem längre
Absolut!
2014-12-23

    Dan Myrbeck
Stämmer!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP