Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhaiku

 

Julledigt
strumpa efter strumpa
behöver stoppas

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 669 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-23 15:45



Bookmark and Share


  Deva
Det finns ju julstrumpor??
2015-01-08

  Silverstripe
Kort och fyndig. Tack för ett leende!
2014-12-25

  Per Rydberg
Känsla av förväntan vilar över din dikt!
2014-12-24

  Rosmarin
ja dom kan ju behöva stoppas både på det ena och andra sättet så här när det är julnatt!
2014-12-23

  petter rost
En haiku från dig är alltid en tät närvaro. Oj så fin... och tänk att det fortfarande kan vara så: att strumpor stoppas!
2014-12-23

    ej medlem längre
Vardag mitt i helgbestyren - rolig!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H