Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pleasure

keep sinking in the deeper thought of what could have been

Travelling bordoms with light filled with our pleasuerd sin

You fill my senses moore than a muse 

Abuse you got me under the skin sin




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP