Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvator

 

Skuggan är
nomad

och vildsvinet 
listigt

Solen gör
pilar

Gömda bland
träden

Av bladen




Fri vers (Fri form) av Ulf Lagerholm
Läst 527 gånger
Publicerad 2014-12-23 16:58



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Vilken fröjd det är för ögat att du fortfarande skriver Ulf! Lika talangfull nu som då.
2015-01-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Du målar en tavla med dina ord. Vackert, fängslande stråkar orden färgerna över diktens pannå.

Det är precis här läsaren bjuds in, att själv tolka mästerverket.

Tack för läsupplevelsen.
2015-01-02

  Lena Renman
Mycket väl målad ordbild
Tack
2014-12-30

    ej medlem längre
Fint! Väcker bilder inom mig.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm